FHI 360 Moldova

Anunț privind reformarea cadrului legal existent cu privire la organizațiile necomerciale

În vederea reformării, examinării şi evaluării compatibilităţii cadrului legal naţional cu necesităţile obiective ale organizaţiilor neguvernamentale, precum și ajustării cadrului național existent la standardele internaționale privind libertatea de asociere, Ministerul Justiției împreună cu Centrul de Resurse Juridice din Moldova și Centrul European pentru Drept Necomercial (ECNL) au elaborat proiectul Legii cu privire la organizațiile necomerciale și organizează consultări publice pe marginea acestuia (proiectul Legii cu privire la organizațiile necomerciale, Nota Informativă).
 
Elaborarea acestui document rezultă și din Programul de activitate al Guvernului Republicii Moldova pentru anii 2016-2018, pct. 2 (Capitolul XVIII - Societatea civilă).
 
Consultările publice vor avea loc în incinta Ministerului Justiției, sala 227, la data de 14 septembrie curent, ora 15.30.
 
Persoana de contact Cristian Elena, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel. 20-14-27.
 
 
 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...