FHI 360 Moldova

Documentar: Moldova, între două lumi

Centrul pentru Jurnalism Independent, în cadrul programului „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă” finanțat de USAID și implementat de către FHI 360, a lansat un documentar despre politica externă a Republicii Moldova de la declararea independenței și până în prezent. Documentarul se referă la diferite etape istorice și contexte care au generat evoluții sau involuții pe segmentul politicii externe.  
 
La  fel, materialul video oferă analize și opinii ale diferiților actori despre calea pe care ar trebui să o aleagă Republica Moldova, care vor ajuta telespectatorii să înțeleagă semnificația istorică a procesului de integrare europeană.
 
Documentarul a fost realizat în perioada mai 2015 - mai 2016.
 
Acest material video este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...