FHI 360 Moldova

PROGRAMUL DREPTURILE PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI

Эта информация доступна только на румынском и английском языках. Приносим свои извинения за причиненные неудобства!
 
MPSCS a lansat Programul de Granturi „Drepturile Persoanelor cu Dizabilități” pentru a susține proiecte care oferă posibilitatea OSC-urilor conduse de către și pentru persoanele cu dizabilități (PCD) de a reprezenta mai bine beneficiarii săi, de a întreprinde acțiuni de advocacy și monitoriza implementarea reformelor legislative.
 
 
Prin intermediul programului, MPSCS susține OSC-urile pentru a:
  • Promova schimbări specifice în politici publice, atitudini, comportament și incluziunea persoanelor cu dizabilități: 
  • Spori capacitățile OSC-urilor de a implica mai eficient PCD în eforturile sale de advocacy; 
  • Susține organizațiile societății civile de a atinge misiunea sa de bază prin dezvoltarea capacităților instituționale, inclusiv prin instruiri interne, asistență tehnică și alte alocări de resurse, după necesitate. 
 
MPSCS oferă asistență tehnică și dezvoltă capacitățile organizaționale ale OSC-urilor selectate. Organizațiile sunt supuse unei evaluări (ODA) interne, participă într-un program intensiv și individualizat cu privire la dezvoltarea organizațională și iau parte la sesiuni de instruire adaptate necesităților lor.
 
 

Узнай НПО, которая тебя представляет!

cso-fairs FHI 360 организовала 5 ярмарки (три в Кишинэу, одну в Кагуле и одну в Бэлць) под лозунгом «Узнай НПО, которая тебя...
- Пресс-клуб Гражданского Общества Ежемесячно в рамках программы «Консолидация Гражданского Общества» FHI 360 приглашает...