FHI 360 Moldova

„EUROPA PENTRU TINE”- CAMPANIE PUBLICĂ DE INFORMARE

Odată cu ratificarea Acordului de Asociere UE-Republica Moldova, în iulie 2014, Guvernul Republicii Moldova a făcut un pas sigur spre integrarea în Uniunea Europeană (UE). Pentru susținerea acestui efort, MPSCS a lansat o campanie națională de informare „EUROPA PENTRU TINE”.

În cadrul campaniei apolitice de informare  „EUROPA PENTRU TINE”, MPSCS contribuie la familiarizarea cetățenilor cu procesul de integrare europeană și organizează discuții cu cetățenii din întreaga țară despre importanța integrării europene și a reformelor, angajamentelor guvernamentale pentru cetățenii de rând. Campania explică cum vor afecta aceste reforme sistemul economic, educațional, al sănătății și agriculturii. 

MPSCS, în parteneriat cu organizațiile societății civile, distribuie spoturi radio și TV, postere, articole, emisiuni televizate, organizează dezbateri și reuniuni publice pentru a comunica cu cetățenii despre procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.


 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...