FHI 360 Moldova

Cine suntem

FHI 360 este o organizaţie de dezvoltare globală, cu o abordare riguroasă şi bazată pe dovezi. Personalul nostru profesionist include experţi din numeroase domenii, cum ar fi: sănătate, nutriţie, educaţie, dezvoltare economică, societate civilă, mediu şi cercetare. FHI 360 dispune de 60 de birouri, având 4400 angajaţi în SUA şi în întreaga lume.

Am colaborat cu 1400 parteneri în 125 de ţări, stabilind relaţii durabile cu guverne, diverse organizaţii, sectorul privat şi comunităţi. Angajamentul  pentru  parteneriate la toate nivelele şi abordarea noastră multidisciplinară ne permit să avem un impact de durată asupra indivizilor, comunităţilor şi ţărilor în care lucrăm - îmbunătăţind  vieţile milioanelor de oameni.

Viziune

FHI 360 prevede o lume în care toţi cetăţenii şi comunităţile au posibilitatea de a-şi valorifica potenţialul la maxim.

Misiune

Îmbunătăţirea vieţii prin metode durabile în SUA şi în întreaga lume.

Noi credem că...
…cheia spre îmbunătăţirea vieţii constă în generarea, partajarea şi aplicarea cunoştinţelor.
…parteneriatul cu guvernele, organizaţiile societăţii civile, sectorul privat şi comunităţile asigura  succesul.

…durabilitatea rezultă din formarea capacităţilor indivizilor, comunităţilor şi a ţărilor de a se preocupa de propriile necesităţi.

...o abordare multidisciplinară este necesară pentru a aborda nevoile complexe ale comunităţilor din SUA şi din întreaga lume.

Valorile noastre...

 • Inovare pentru a satisface nevoile partenerilor, sponsorilor, colaboratorilor şi ale beneficiarilor noştri.
• Respectul reciproc pentru diversitate şi diferenţele culturale.
• Pasiunea reflectată într-o determinare personală pentru a face o diferenţă pozitivă.
• Răspundere  prin măsurare, raportare şi îmbunătăţire continuă.
• Angajament pentru Excelenţă asigurat de către cele mai înalte standarde de ştiinţă, etică şi performanţă operaţională.
• Munca în echipă şi parteneriat la orice nivel.

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...