FHI 360 Moldova

Contractarea de către Stat a serviciilor sociale prestate de OSC-uri

Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități (CAJPD) invită OSC-urile cointeresate în contractarea serviciilor sociale la masa rotundă de prezentare a Studiului „Identificarea barierelor și lacunelor în procesul de contractare de către stat a serviciilor furnizate de OSC”. Scopul evenimentului este de a informa factoriil de decizie și OSC-urile cu privire la barierele și lacunele în procesul de contractare de către stat a serviciilor furnizate de OSC-uri, oferind recomandări privind eliminarea lacunelor și îmbunătățirea procesului de contractare.
 
La masa rotundă au fost invitați reprezentanții Ministrului Finanțelor, Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Agenției Achiziții Publice, Agenției Proprietății Publice, Consiliului Național pentru Asistență Juridică Garantată de Stat, Comisiei parlamentare "Comisia economie, buget şi finanțe", Comisia parlamentară "Comisia protecție socială, sănătate şi familie ", Consiliului Național de Acreditare a Prestatorilor de Servicii Sociale, reprezentanții Consiliilor municipale și raionale cît și reprezentanții OSC-urilor interesate.
 
Evenimentul va avea loc la data de 25 ianuarie 2018, ora 09.30 în incinta Summit Events & Conference Center, sala Roșie, mun. Chișinău, str. Tighina, 49/3.
 
Persoanele cointeresate sunt rugate să confirme prezența la adresa de e-mail. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la tel. 068 777 446 – Olga Cenușa, directoare de proiect în cadrul CAJPD. Cheltuielile de transport (tur-retur) participanților din afara mun. Chișinău vor fi returnate doar în baza biletului de călătorie.
 
Acest eveniment este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin organizatorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.
 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...