FHI 360 Moldova

Start campaniei de informare privind legea 2%

Clinica Juridică Universitară (CJU) din Bălți  a dat startul campaniei de informare a cetățenilor cu privire la redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către organizația preferată. Campania a fost lansată pe 30 martie, 2017 în orașul Sîngerei, cu suportul USAID, în cadrul programului „Parteneriate pentru Societate Civilă Durabilă în Moldova”, implementat de FHI 360.

CJU și voluntarii au discutat cu localnicii oferindu-le detalii despre mecanismul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit deja achitat. Peste 200 de localnici au aflat care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru a redirecționa această contribuţie.

Campania de informare va include difuzarea unui spot video la posturile TV locale, organizarea unor instruiri desfășurate la nivel regional la care vor participa aproximativ 60 de reprezentanți ai organizațiilor societății civile, precum și discuții directe cu cetățenii din localitățile de nord ale țării.

 

 

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...