FHI 360 Moldova

INVITAȚIE

Centrul „Speranța” lansează, în cadrul unei mese rotunde, versiunea ușor de citit, ușor de înțeles a celor mai importante acte din domeniul drepturilor persoanelor cu dizabilități Convenția ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități și Legea Nr. 60 privind incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. 
 
Evenimentul va avea loc pe 25 ianuarie, începând cu orele 9:30, la Summit Events & Conference Center, Sala Roșie (Chișinău, str. Tighina, 49/3). 
 
Convenția ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități și Legea Nr. 60 privind incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități sunt unicele acte din Republica Moldova adaptate după această metoda ușor de citit, ușor de înțeles. Adaptarea acestora într-un limbaj mai simplu reprezintă o necesitate prin care persoanele cu dizabilități intelectuale și de învățare din Republica Moldova vor putea să cunoască și să înțeleagă în ce constau drepturile lor.
 
Metoda ușor de citit, ușor de înțeles este utilizată pentru adaptarea informației pentru un grup larg de beneficiari persoanele cu dizabilități intelectuale, persoanele cu dificultăți de învățare, persoanele cu dificultăți de citit, cauzate de alți factori decât deficiența (persoanele alolingve, imigranții, copiii). 
 
Acest eveniment este organizat de către centrul „Speranța” cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin intermediul programului FHI 360 „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”.
 
Pentru mai multe informații și pentru confirmarea participării  Dvs. la eveniment vă rugăm să ne contactați  până miercuri, 18 ianuarie 2017 la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numărul de telefon 022 56 11 00.
 
 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...