FHI 360 Moldova

Întrebări și Răspunsuri: Solicitarea Cererilor de Participare

Producerea şi Difuzarea unor Materiale Video despre Realizările Societăţii Civile

I. Întrebare: Cum să procedăm în formarea bugetului în cazul în care televiziunile nu permit difuzarea unui spot de 3 minute în prime time?

Răspuns: În cadrul acestei solicitări, MPSCS își propune elaborarea și difuzarea a cinci materiale video a câte 3 minute fiecare. Fiecare material va oglindi o poveste de succes şi momente din viața de zi cu zi, interviuri cu managerii de proiect, beneficiarii proiectelor și funcționarii publici care pot evalua impactul proiectului la nivel local sau național. Ținând cont de scopul materialelor video, acestea nu pot fi tratate ca spoturi video. Din acest considerent toți aplicanții sunt încurajați să depună pentru concurs costuri care să includă elaborarea și difuzarea celor 5 materiale video cu durata de 3 minute și nu de 30 sec., 45 sec. sau altă durată. În cazul în care unele televiziuni nu acceptă difuzarea unui material video de 3 minute, vă încurajăm să identificați alte posturi care au aceeași acoperire. Argumentele pentru alegerea unui sau altui post TV pentru planul media trebuie să se regăsească în propunerea tehnică și financiară.

II. Întrebare: vor fi examinate și ofertele care presupun doar producția materialelor video?

Răspuns: ConformTermenilor și Condițiilor din SolicitareaCererilor de  Participare, FHI 360 poate să acorde un contract doar pentru o parte din activitățile incluse în solicitare sau mai multe contracte, bazându-se pe activitățile solicitate. Cu toate acestea, MPSCS încurajează ofertanții să depună propunerea tehnică și financiară conform cerințelor și sarcinilor indicate în solicitare. 

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...