FHI 360 Moldova

Conferințele Ofertanților

Două Conferințe ale Ofertanților vor fi organizate de către proiectul „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova” (MPSCS), implementat de FHI 360, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internaționala (USAID).

În cadrul conferințelor, organizațiile societății civile vor fi informate cu privire la programul de granturi mici „CETĂȚENII ACȚIONEAZĂ” și cerințele de participare.

Conferințele vor avea loc în următoarele 2 localități:

  • Cahul 26 octombrie, la ora 12:00, incinta sediului Centrului Regional de Asistență și Informare CONTACT-CAHUL (str. 31 August 4B/3).  
  • Bălți 28 octombrie, la ora 11.00, incinta sediului organizației „Casmed” (str. Mihai Viteazul 58).

Atenție! Locurile sunt limitate!

Doritorii de a participa la aceste conferințe sunt invitați să confirme participarea până la data de 24 octombrie prin telefon 22 29 54 04 sau prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Instrucțiunile detaliate și formularul de participare, inclusiv tabelul de buget și anexele, sunt disponibile pe site-ul http://fhi360.md/index.php/ro/component/content/article/523-small-grants-program-citizens-act.html sau la oficiul nostru situat pe adresa: Bd. Ștefan cel Mare 202, et.7, Chișinău, tel/fax: (+373) 022 233 000, 022 29 54 04.

Notăprogramul nu acoperă cheltuielile de transport ale participanților la cele două Conferințe ale Ofertanților.

Aceste evenimente sunt posibile datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). 

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...