FHI 360 Moldova

Consultarea raportului de evaluare a implementării Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015

Dragi colegi,

Distribuim pentru consultare proiectul raportului de evaluare a implementării Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015 (SDSC). Raportul a fost elaborat în cadrul programului „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova” implementat de FHI 360, în parteneriat cu ECNL.

Evaluarea SDSC a fost desfășurată în perioada ianuarie–aprilie 2016. Scopul evaluării a fost analizarea implementării SDSC și a Planului de Acțiuni pentru perioada 2012-2015, identificarea realizărilor și lacunelor în implementare și oferirea recomandărilor corespunzătoare pentru a spori relevanța și eficacitatea acesteia. Metodologia de evaluare a fost elaborată de evaluatorul Gheorghe Caraseni şi aprobată de ECNL/Budapesta și a inclus următoarele tehnici şi instrumente de evaluare: analiza documentelor, chestionare de evaluare online și interviuri semi-structurate (întâlniri individuale, focus grupuri, Skype) cu 54 de persoane, reprezentanți ai: societății civile, autorităţilor de stat și comunităţii donatorilor.

Propunerile pot fi expediate la adresa electronică Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 3 iunie 2016.

Noi apreciem feedback-ul Dvs. care va contribui la crearea unui mediu mai bun pentru societatea civilă din Republica Moldova.

Acest raport este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau a Guvernului SUA.

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...