FHI 360 Moldova

Evaluează Implementarea Strategiei de Dezvoltare a Societăţii Civile 2012–2015!

Pe parcursul lunii martie 2016 are loc evaluarea implementării Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile din Moldova – SDSC 2012-2015 (http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=346217). 
 
În acest context are loc consultarea opiniilor diferitor organizații neguvernamentale, instituții publice (Cancelaria de Stat, Ministere, Parlament) și comunitatea donatorilor. Vă îndemnam să participați la evaluarea SDSC (2012-2015) prin completarea chestionarului anexat.
 
Răspunsurile Dvs vor fi confidențiale, iar raportul de evaluare va reflecta constatările per ansamblu, fără a specifica autorii. 
 
Completarea acestui chestionar durează aproximativ 15-20 minute, iar opinia Dvs este importantă pentru determinarea reușitelor, deficiențelor și recomandărilor legate de SDSC 2012-2015.
 
Chestionarul de evaluare poate fi descarcat aici: (COMPLETEAZA) și expediat la email-ul: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 25 martie 2016.
 
Pentru întrebări sau informații suplimentare contactați Natalia Frunză, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la mob. 0687 12220.
 
Evaluarea are loc în cadrul programului „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova” finanțat de Agenția SUA  pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și implementat de FHI 360 în parteneriat cu Centrul European pentru Drept Necomercial (ECNL - Budapesta). Evaluator - Gheorghe Caraseni, expert cu experiență naționala și internaționala în evaluarea programelor și consolidarea capacităților
 
 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...