FHI 360 Moldova

Club de Discuții dedicat Managementului Bazat pe Rezultate și dezvoltării Resurselor Umane în OSC

ANUNȚ

despre ultimul Club de Discuții:

„Managementul Bazat pe Rezultate și Gestionarea Resurselor Umane în OSC”

OCT CARASENI și Centrul CONTACT (Chișinău) invită actualii și viitorii formatori din sectorul asociativ din Moldova și reprezentanții OSC-lor la Clubul de Discuții la subiectul Managementul Bazat pe Rezultate (MBR) și Gestionarea Resurselor Umane în Organizațiile Societății Civile care va avea loc: vineri, 29 ianuarie 2016, ora 10.00, în incinta Centrului CONTACT (Chișinău) situat la adresa str. București, 83.

Întâlnirea va dura aproximativ 2 ore și va fi moderată de Gheorghe Caraseni - Fondator, Trainer/Evaluator la OCT CARASENI. În cadrul Clubului vor fi discutate realizările, dificultățile și provocările/întrebările care apar în Managementul Bazat pe Rezultate, în procesul de elaborare a rapoartelor calitative în baza rezultatelor (și nu a activităților), aspecte de dezvoltare a resurselor umane în Organizațiile Societății Civile. Va avea loc un schimb de opinii, experiență, expertiză în domeniu și vor urma sfaturi utile corespunzătoare.

Acest club de discuții (ultimul din seria de 5 cluburi planificate) va fi desfășurat ca urmare a seminarului ”Managementul Bazat pe Rezultate (MBR) și Gestionarea Resurselor Umane în OSC” din 19-20 noiembrie 2015 realizat la Skyland în cadrul  programului  Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova, susținut de USAID și implementat de FHI 360.

La acest Club de Discuții pot participa atât organizațiile care au beneficiat de seminarul sus-numit din 19-20 noiembrie 2015, cât și organizațiile care au experiență sau necesită consultanță în managementul bazat pe rezultate, raportare și dezvoltare a resurselor umane în OSC-le. 

Vă rugăm să confirmați participarea dvs până la sfârșitul zilei de miercuri, 27 ianuarie 2016.

Doar 15 organizații vor putea fi selectate pentru participare la Clubul de discuții.

Va rugăm să păstrați tichetul de transport pentru a fi rambursate costurile.

Pentru confirmare, întrebări sau informații suplimentare contactați: Nadia Parasca prin email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza   sau la mob. 0692-86-594.

Aceste evenimente sunt posibile datorită  ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin organizatorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

 

 

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...