FHI 360 Moldova

Club de Discuții: Scrierea proiectelor de către OSC-uri

OCT CARASENI și Centrul CONTACT (Chișinău) invită actualii și viitorii formatori din sectorul asociativ din Moldova și reprezentanții OSC-urilor la Clubul de Discuții la subiectul Inițierea și scrierea proiectelor de către Organizațiile Societății Civile (OSC)” care va avea loc: luni, 21 decembrie 2015, ora 10.00, în incinta Centrului CONTACT (Chișinău) situat la adresa str. București, 83.
 
Întâlnirea va dura aproximativ 2 ore și va fi moderată de Gheorghe Caraseni - Fondator, Trainer/Evaluator la OCT CARASENI. În cadrul Clubului vor fi discutate realizările, dificultățile și provocările/întrebările care apar în procesul de scriere de proiecte de către Organizațiile Societății Civile. Va avea loc un schimb de opinii, experiență, expertiză în domeniu și vor urma sfaturi utile corespunzătoare.
 
Acest club de discuții (al patrulea din seria de 5 cluburi planificate) va fi desfășurat ca urmare a seminarului ”Inițierea și scrierea proiectelor de către Organizațiile Societății Civile (OSC)” din 22-23 octombrie 2015 realizat la Skyland în cadrul programului  Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova, susținut de USAID și implementat de FHI 360. Detalii la http://fhi360.md/.
 
La acest Club de Discuții pot participa atât organizațiile care au beneficiat de seminarul sus-numit din 22-23 octombrie, cât și organizațiile care au experiență sau necesită consultanță în scriere de proiecte. 
 
Vă rugăm să confirmați participarea dvs până la sfârșitul zilei de 17 decembrie 2015.
 
Doar 15 organizații vor putea fi selectate pentru participare la Clubul de discuții.
 
Va rugăm să păstrați tichetul de transport pentru a fi rambursate costurile.
 
Pentru confirmare, întrebări sau informații suplimentare contactați:    
 
Nadia Parasca prin email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau la mob. 0692-86-594.
 
Aceste evenimente sunt posibile datorită  ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin organizatorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.
 
 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...