FHI 360 Moldova

Conferinţa Naţională „Oportunitățile și provocările pomiculturii moldovenești în contextul integrării în UE”

Asociația „Moldova Fruct” invită producătorii de fructe la prima ediţie a Conferinţei Naţionale „Oportunitățile și provocările pomiculturii moldovenești în contextul integrării în UE”, care se va desfăşura în perioada 2-3 decembrie 2015, la pensiunea Odiseu, orăşelul Vadul lui Vodă, mun. Chișinău, începând cu ora 9:00.

Experţi din Republica Moldova, Italia, Olanda, Austria, Polonia şi România vor oferi participanţilor posibilitatea să se familiarizeze cu cele mai noi tendinţe din următoarele domenii:

Ø  Evoluţiile pe piața merelor în Moldova și în lumeşi Strategia de dezvoltare a pomiculturii în contextul integrării în UE;

Ø  Tehnologii moderne de producere a merelor şi soiurile de perspectivă;

Ø  Tehnologii moderne de recoltare, păstrare și ambalare a merelor;

Ø  Marketing și diversificarea piețelor pentru fructele moldoveneşti;

Evenimentul va culmina cu vizita a 2 întreprinderi moderne de producere, procesare și post-recoltare a fructelor.

Înregistrarea participanților la Conferință va fi efectuată până la 25 noiembrie 2015în baza formularului, care poate fi solicitat la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau contactând telefonic 022 223 005, sau nemijlocit la sediul asociaţiei pe adresa: mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 162, of. 410.

Conferinţă este organizată de Asociaţia Moldova Fruct în cadrul Proiectului „Consolidarea puterii de negociere a pomicultorilor datorită implementării practicilor europene de cooperare şi autoguvernare”, realizat cu suportul oferit de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) prin intermediul programului FHI 360 „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”.

Co-organizatori ai evenimentului sunt UCIP-IFAD şi Programul  ACED, finanţat de USAID şi MCA Moldova. Sponsori principali ai Conferinţei sunt companiile BASF, EUROPLANT şi FITOMAG.

Această conferinţă este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Opiniile exprimate aparţin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau a Guvernului SUA.

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...