FHI 360 Moldova

Club de Discuții despre Prestarea Serviciilor contra Plată de către OSC-uri

ANUNȚ

despre Clubul de Discuții

„Consolidarea durabilității OSC-urilor prin prestarea serviciilor contra plată”

OCT CARASENI și Centrul CONTACT (Chișinău) invită actualii și viitorii formatori din sectorul asociativ din Moldova și reprezentanții OSC-lor la al treilea Club de Discuții dedicat Consolidării durabilității Organizațiilor Societății Civile prin vinderea și prestarea serviciilor contra plată care va avea loc: vineri, 27 noiembrie 2015, ora 10.00, în incinta Centrului CONTACT (Chișinău) situat la adresa str. București 83.

Întâlnirea va dura aproximativ 2 ore și va fi moderată de Gheorghe Caraseni - Fondator, Trainer/Evaluator la OCT CARASENI. În cadrul Clubului vor fi discutate realizările, dificultățile și provocările/întrebările care apar în procesul de prestare a serviciilor contra plată de către Organizațiile Societății Civile. Va avea loc un schimb de opinii, experiență, expertiză în domeniu și vor urma sfaturi utile corespunzătoare.

Acest club de discuții (al treilea din seria de 5 cluburi planificate) va fi desfășurat ca urmare a seminarului „Consolidarea durabilității OSC prin prestarea serviciilor contra plată” din 27-28 august 2015 organizat în cadrul  programului  Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova, susținut de USAID și implementat de FHI 360. 

La acest Club de discuții pot participa atât organizațiile care au beneficiat de seminarul sus-numit din 27-28 august, cât și organizațiile care au experiență în prestarea serviciilor contra plată și antreprenoriat social. 

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la acest Club de discuții până la 25 noiembrie 2015, ora 12.00.

Doar 15 organizații vor putea fi selectate pentru participare la Clubul de discuții.

Va rugăm să păstrați tichetul de transport pentru a fi rambursate costurile.

Pentru confirmare, întrebări sau informații suplimentare contactați:                                             

Nadia Parasca prin email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau la mob. 0692-86-594.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aceste evenimente sunt posibile datorită  ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate organizatorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...