FHI 360 Moldova

A fost prelungit termenul de înregistrare pentru Forumul ONG!

La solicitare Secretariatului Coaliției Voluntariat și Platformei pentru Egalitate de Gen termenul de înregistrare a fost prelungit.
 
La 24 noiembrie 2015, Consiliul Naţional al ONG din R. Moldova va desfăşura Forumul Organizaţiilor Neguvernamentale, ediţia a VIII-a. Forumul ONG va întruni aproximativ 100 participanţi.
 
Forumul ONG este o platformă de dialog, care are scopul să pună pe agenda publică subiectele importante ce ţin de rolul societăţii civile în procesul de integrare europeană, durabilitatea serviciilor prestate de organizaţii non-profit, consolidarea imaginii ONG, promovarea sectorului asociativ în reţele cu domenii de interes comun şi dezvoltarea parteneriatelor publice private.
 
Fiecare ediţie a Forumului este concepută ca un mecanism de implicare a societăţii civile în procesul decizional şi o formă de evaluare a activităţilor Consiliului ONG, mandatat să reprezinte interesele organizaţiilor neguvernamentale în baza Rezoluţiei Forumului ONG.
 
Persoanele interesate să participe sunt rugate să expedieze, până la data extinsă – 16 noiembrie, ora 16:00 – o scurtă notă de motivare și CV organizației, la adresa electronică: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Taxa de participare la eveniment constituie 200 MDL. Persoanele din teritoriul țării sunt scutite de taxa de participare dacă nu solicită rambursarea cheltuielilor de transport/cazare.
 
Informații suplimentare și înscrieri:
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Tel. +373 22 567 549
Fax: +373 22 567 489
Mobil: +373 79 45 00 27
 
Forumul Organizaţiilor Neguvernamentale, ediţia a VIII-a este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin Centrului de Resurse ”Tineri și Liberi” și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.
 

Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!

targul-ong-urilor FHI 360 a organizat 5 Târguri ale ONG-urilor (trei la Chişinău, unul la Cahul şi unul la Bălţi) cu sloganul „Cunoaşte ONG-ul care te...
club-de-presa   Lunar, FHI 360 invită membrii societăţii civile de nivel naţional şi local, reprezentanţi ai autorităţilor publice, ai sectorului...